Van data naar betekenisvolle informatie

Na het afronden van een onderzoek wordt steevast een rapport met tabellenboeken gevraagd door de meeste van onze opdrachtgevers. Maar de meeste vragen over de resultaten komen pas nadat mensen zich gaan verdiepen in de data die we opleveren. Dan is het handig als mensen zelf aan de slag kunnen met de data. Dat lukt niet wanneer je alles uitprint en in papieren vorm aanlevert. 

Vandaar dat Vitence in samenwerking met haar zusterorganisatie De Have Kennisdelers op zoek is gegaan naar een nieuwe manier van dataverwerking en presentatie. Het resultaat is www.mobiliteitslab.nl

Via deze portal zijn we in staat om onze onderzoeksresultaten real-time en op een flexibele manier te presenteren. Door het maken van slimme dashboards kunnen onze klanten zelf dwarsverbanden leggen en (verdiepings)analyses uitvoeren. Het grote voordeel van ons systeem is dat je geen verstand hoeft te hebben van moeilijke systemen. Wij zorgen voor de opbouw van de dashboards, waarna onze klant naar hartelust aan de gang kan. We zijn in staat om zowel tabellen, grafieken alswel geografische gegevens te presenteren. Ook is het mogelijk om de resultaten te downloaden voor gebruik in word en excel. Waardoor de data flexibel ingezet kan worden in uw organisatie. 

Tenslotte maakt mobiliteitslab het mogelijk om gebruik te maken van externe (open)databronnen. Hier hoeft u als gebruiker niet naar om te kijken. Wij zorgen voor de koppeling, waarna u aan de gang kunt met uw analyses. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? 

Neem voor vragen of een demo vrijblijvend contact met ons op via 088-7770730 of info@mobiliteitslab.nl